BOWTECH er et dynamisk system af muskel- og bindevævsterapi, der afbalancerer kroppen og giver den mulighed for at genoprette sig selv.

BOWTECH giver vedvarende lindring af smerter og ubehag. I mere end et halvt århundrede har den succesrige teknik været anvendt til behandling af mennesker fra alle egne af kloden med meget forskellige helbredsproblemer.

Selve behandlingen består af en række præcise greb målrettet imod specifikke punkter på din krop. Grebene er lette og kan foretages gennem tøj.

Et vigtigt element i behandlingen er de gentagne pauser mellem hver enkelt bevægelsesrække. Pauserne giver din krop tid og lejlighed til at registrere effekten af BOWTECH-påvirkningen og drage nytte af den. BOWTECH virker både på det fysiske og det psykiske plan. Efter ganske få behandlinger opnår de fleste en behagelig afspænding i muskler og led og oplever en vedvarende sænkning af hverdagens generelle stressniveau. Ofte forsvinder akutte smerter helt efter en til tre behandlinger. Mere kroniske tilstande behandles over længere tid og kræver opfølgning.